Bygg framtidens småhusområde med oss!

Vi levererar hus till exploatörer och kommuner som vill anlägga områdesbyggnationer eller till markägare som vill upplåta en del till tomter. Men självklart är även du som privatperson välkommen att beställa ditt drömhus från oss.

Modern arkitektur i en modern byggprocess

Västanfors Hus har ett stort antal arkitektritade husmodeller, både fristående villor och moderna radhus. Grundtanken bakom alla hus är att de ska vara funktionella och trivsamma med genomtänkta och effektiva planlösningar där varje kvadratmeter utnyttjats till max så att boendet känns öppet och rymligt.

Våra hus har en modern design och håller genomgående hög kvalitet – till en rimlig kostnad. Gemensamt för alla husmodeller är att stommarna byggs i torr fabriksmiljö för att kunna garantera sunda hus utan fukt och mögel. Takbeklädnader, golv, köksinredning med mera, kommer huvudsakligen från svenska kvalitetsleverantörer.

Energisnåla hus är framtiden

Som kund kan du känna dig säker på att du får en hållbar lösning för framtiden. Vi levererar bara energisnåla och miljövänliga hus och vi samarbetar bl.a. med solcellsleverantörer som kan ombesörja bra energisnåla lösningar för husen.

Eftersom Västerås stad, där vi har vårt säte, ställer höga krav vad gäller energisnåla hus lade vi redan från starten ribban högt genom att bara bygga energisnåla bostäder. Som exempel kan nämnas våra hus på Gäddeholm där boenden fick en energibonus på 25 000 kronor vid inflyttningen.

Totalentreprenad för hela områden

Vare sig du är privatperson som vill bygga villa eller en större exploatör som behöver en pålitlig husleverantör till ett helt småhusområde kan du känna dig trygg att lämna över ansvaret till oss.

Vi har all den kunskap och kapacitet som krävs för att leverera gruppbebyggelser av småhus och vi har genformfört många husleveranser till småhusområden bl.a. till den nya stadsdelarna Gäddeholm och Irsta i Västerås och till Överåda i Trosa.

Vår långa erfarenhet av att bygga hus och våra flexibla samarbetspartners gör att vi kan erbjuda totalentreprenad för hela bostadsområden. Självklart sköter vi också alla kontakter med myndigheter som bygglovsansökan, kontroller etc.

Bra samarbeten för bra slutresultat

Som husproducent ser vi på Västanfors Hus till helheten, från planlösning till material och läge. Vi har sedan starten haft ett gediget samarbete med Västanfors Bygg, ett etablerat snickeriföretag med många år i husbranschen, och ett flertal andra hantverksföretag med samma känsla för kvalitet som vi. Dessutom samarbetar vi med flera olika välkända leverantörer för bland annat kök och badrum.

Du kan känna dig trygg att bygga hus med Västanfors Hus.

Kontakt


Har du några frågor? Fyll i formuläret, så hör vi av oss snarast möjligt.

Så hanterar vi dina personuppgifter: vastanforshus.se/integritetspolicy

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå