Just nu söker vi

Agent – Säljare till Västanfors Hus
Vi på Västanfors Hus bygger framtidens småhus och bostadsområden. Med kundens önskemål och våran expertis skapar vi kundens drömhus tillsammans. Våra hem/hus är kundanpassade tillsammans med kunnig säljare och egen arkitekt. Allt för att skapa din egna personlighet i ditt boende. Ditt hem är för att din familj och du ska kunna utvecklas och växa som personer. Din uppgift som säljare åt Västanfors Hus är att vägleda våra kunder till sina drömmar och mål.

Som Agent/Säljare till Västanfors Hus
Som säljare åt Västanfors Hus kommer du att vägleda familjer till sitt drömhus. Från det första mötet till Slutbesiktning. Västanfors Hus är ett litet husföretag med den personliga känslan. Som säljare driver du försäljningen direkt mot konsument. Västanfors Hus kommer att finnas till din hjälp med ritningar, priser, och säljmaterial. Kontor löser du på egen hand. Det är du som skapar din framtid. Som säljare åt Västanfors Hus kan du nå högt och långt.

Vi söker dig som…
Hungrig på nya utmaningar. Goda egenskaper som projektledare, entreprenör. Du har en medvetenhet att sätta kunden i fokus och jobbar hårt för att dom ska få se sina husdrömmar växa fram från ett frö till en planta. Du ska inte vara rädd för sena kvällar eller långa resor. Även när resan tar slut så kommer du att leverera samma goda service som innan.

Västanfors Hus önskemål om dig:

  • Erfarenhet inom försäljning
  • Erfarenhet inom branschen
  • Körkort och egen bil
  • Eget bolag
  • Flytande svenska i tal och skrift

Plats: Västerås, Örebro, Eskilstuna,
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Provision
Kontakt: dick@vastanforshus.se

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå